TERMENI SI CONDITII

• Rezervarile se pot face atat telefonic cat si online. Rezervarea se va confirma printr-un e-mail care contine toate informatiile legate de aceasta.
In cazul in care nu ati primit e-mail de confirmare, va rugam sa ne contactati telefonic la 0722 240 561 sau prin e-mail la
now@escapemyroom.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervarii, participantii trebuie sa contacteze echipa EscapeMyRoom telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore inainte de rezervare.

• La joc pot participa echipe de 2 pana la 8 persoane. Minorii sub 14 ani pot participa numai in prezenta unui adult. In lipsa acestuia se considera ca adultul responsabil si-a dat acordul in privinta participarii minorului si isi asuma intreaga responsabilitate. Echipele vor veni la data si ora rezervarii. Participantilor li se va face o scurta prezentare despre joc si regulile de conduita din interiorul camerei. In caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii isi rezerva dreptul de a intrerupe jocul fara rambursarea contravalorii acestuia.

• Nu este permis accesul la joc sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor. In aceste cazuri, organizatorii isi rezerva dreptul de a anula sau intrerupe imediat jocul fara rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea, nu este permis accesul cu bauturi alcoolice sau stupefiante in incinta escapemyroom. Fumatul este strict interzis in incinta EscapeMyRoom.

• Participantii inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului, usa camerei in care se vor afla va fi incuiata. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea camerei sau la finalizarea celor 60 de minute de joc. In situatii exceptionale cauzate de probleme de sanatate sau de siguranta a participantilor, organizatorii vor deschide de urgenta usa.

• Participantii inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului si pentru derularea corecta a acestuia vor fi urmariti cu camera de supraveghere aflata in interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesara pentru buna functionare a jocului. Organizatorii vor realiza capturi video pastrate timp de o luna de la data jocului pentru eventuale solicitari. Acestea nu vor fi facute publice in nici un moment

• Persoanele care sufera de claustrofobie, atacuri de panica, astm, boli de inima sau alte suferinte incompatibile cu jocul sunt sfatuite sa nu participe.
In cazul in care un participant aflat intr-una dintre aceste conditii hotaraste sa participe la joc, o va face pe propria raspundere.
EscapeMyRoom nu isi asuma responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective. Daca pe parcursul jocului, persoana hotaraste intreruperea acestuia, organizatorii vor descuia usa.

• Scenariile camerelor au fost realizate tinand cont de toate masurile de precautie necesare: camerele nu contin elemente daunatoare sau vatamatoare pentru participanti in conditii normale de utilizare.

• Jocurile sunt bazate pe folosirea inteligentei, a logicii si a intuitiei. In nicio situatie nu este necesara folosirea fortei. Orice dauna adusa camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Solutiile jocurilor nu implica alterarea decoratiunilor, mobilierului, a instalatiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice.

• Obiectele de folosinta mai putin uzuala sunt marcate cu indicii pentru folosirea acestora. Nu dezlipiti marcajele.

• Participantii inteleg si accepta confidentialitatea jocului. Acesta nu va fi facut public (nici partial, nici integral) de catre participanti. Inregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din camera este interzisa. In caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi intrerupt imediat de catre organizatori fara rambursarea contravalorii acestuia.

• Nerespectarea acestei reguli conduce la inceperea demersurilor legale impotriva persoanei/persoanelor care divulga informatiile confidentiale.

Declar ca am citit si inteles termenii si conditiile jocului, precum si caracterul confidential al acestuia.